Provencaalse stoofpot - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Provencaalse stoofpot

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 28min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    13min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 250 g Hammetje, ontbeend en gekookt (traiteurafdeling)

  • 100 g Rookworst, in stukken van 20/25 g gesneden

  • 50 g Gele paprika, ontpit, in reepjes gesneden

  • 150 g Courgette, gewassen en gesneden

  • 1 Tomaten van 300 g, gewassen en in 2 gesneden

  • 0.5 Rode ui, gepeld en in vier gesneden

  • 6 Groene olijven, ontpit en gemarineerd in groene kruiden

  • 0.5 stengel Verse rozemarijn

  • 130 g Tarwegriesmeel, middelgrote korrel

Préparation

Etape 1 /9

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /9

Ontpit de gele paprika.

Etape 3 /9

Snijd in reepjes.

Etape 4 /9

Snijd de hammetjes in stukken van ongeveer 125 g.

Etape 5 /9

Leg ze in de kuip. Doe de worsten erbij.

Etape 6 /9

Voeg de groenten, de olijven en de rozemarijn toe, samen met 65 cl water. (Geen zout toevoegen)

Etape 7 /9

Snelkookfunctie: 13 min.

Etape 8 /9

Giet bouillon over het griesmeel tot het onderstaat. Laat 5 min rusten, werk af.

Etape 9 /9

Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries