Perzische lamsstoofpot - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Perzische lamsstoofpot

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 45min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    40min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 900 g Lam

  • 1.5 Ui

  • 3 Knoflook

  • 3 Wortel

  • 1.5 stengel Selderij

  • 1.5 tl Dille

  • 22 cl Witte wijn

  • 8 cl Sinaasappelsap

  • 1.5 dosis Saffraan

  • 1.5 tuiltje Bouquet garni

  • 3 el Olijfolie

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Hak de knoflook fijn.

Etape 3 /7

Giet de olijfolie in de pan.

  • 3el Olijfolie

Etape 4 /7

Bak het vlees aan alle kanten bruin. Voeg de uien met de knoflook, wortels, selderij en dille toe. Bak 10 minuten.

  • 900g Lam
  • 1.5 Ui
  • 3 Knoflook
  • 3 Wortel
  • 1.5stengel Selderij
  • 1.5tl Dille

Etape 5 /7

Giet de wijn en het sinaasappelsap erbij en voeg de saffraan toe. Kruid.

  • 22cl Witte wijn
  • 8cl Sinaasappelsap
  • 1.5dosis Saffraan
  • 1.5tuiltje Bouquet garni
  • Zout, peper

Etape 6 /7

Koken onder druk

Etape 7 /7

Voeg de saffraan toe. Op smaak brengen. Opdienen.

  • 1.5dosis Saffraan
  • Zout, peper

Companions,Ustensils and accessoiries