Pannacotta van geitenkaas - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Pannacotta van geitenkaas

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 10min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    0min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 40 cl Geitenmelk (of anders koemelk)

  • 15 cl Vloeibare room

  • 150 g Verse geitenkaas

  • 3 bladje Gelatine, bevochtigd in koud water

  • 1 Grany appel, gewassen en in blokjes gesneden

  • 3 el Olijfolie van goede kwaliteit

  • 1.5 Citroen (sap en een beetje schil in kleine blokjes)

  • 6 el Korstjes met look

  • Fleur de sel, peper uit de molen

Préparation

Etape 1 /5

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /5

Meng de appel, olie, het zout en de peper, critoen en de korstjes. Mix de geitenmelk en kaas.

Etape 3 /5

Warm de room en de helft van het mengsel van melk en kaas op. Laat de gelatine erin smelten.

Etape 4 /5

Voeg de rest van de melk/kaas toe. Verdeel alles in kleine kommen. Zet ze 12 uur lang op een koele plek.

Etape 5 /5

Dien de pannacotta en de op smaak gebrachte appelen op.

Companions,Ustensils and accessoiries