- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Panna cotta
Panna cotta
- Temps Total 12h 13min
- 5min
Préparation - 8min
Cuisson - 12h
Repos
Appareils compatibles (20)
Ingrédients
10 personen
15 cl Volle melk
60 cl Volle vloeibare room
50 g Suiker
1 teentje Vanille
3 bladje Gelatine
Accessoires
Klopper
Préparation
Etape 1 /6
Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
Etape 2 /6
Open de vanillestokjes en schraap de zaadjes eruit.
Etape 3 /6
Doe de melk, de room, de suiker en de vanillezaadjes in de keukenmachine met de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Voeg de uitgeknepen gelatine toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /6
Giet de crème in de ovenschaaltjes en bedek met huishoudfolie.
Etape 6 /6
Laat minstens 12 uur rusten in de koelkast.


