Paaslam - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Paaslam

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 46min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    36min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 10 g Boter

  • 2 Kleine lamszadels

  • 2 teentje Knoflook, gepeld en gehakt

  • 2 stengel Selder, gewassen en in kleine blokjes gesneden

  • 2 Wortelen, gepeld en in kleine blolkjes gesneden

  • 80 g Tomatenstukjes uit blik

  • 200 ml Water

  • 1 Bouquet garni

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 10g Boter
  • 2 Kleine lamszadels
  • 2teentje Knoflook, gepeld en gehakt
  • 2stengel Selder, gewassen en in kleine blokjes gesneden
  • 2 Wortelen, gepeld en in kleine blolkjes gesneden
  • 80g Tomatenstukjes uit blik
  • 200ml Water
  • 1 Bouquet garni
  • Zout, peper

Etape 2 /6

Smelt de boter in de pan.

  • 10g Boter

Etape 3 /6

Braad de lamszadels langs alle kanten mooi bruin. Zet apart. Stoof de look met de selder en de wortelen gedurende 5 minuten.

  • 2 Kleine lamszadels
  • 2teentje Knoflook, gepeld en gehakt
  • 2stengel Selder, gewassen en in kleine blokjes gesneden
  • 2 Wortelen, gepeld en in kleine blolkjes gesneden

Etape 4 /6

Doe er de tomaten en het water bij. Voeg de bouquet garni toe en meng onder elkaar. Voeg de lamszadels toe.

  • 2 Kleine lamszadels
  • 80g Tomatenstukjes uit blik
  • 200ml Water
  • 1 Bouquet garni

Etape 5 /6

Laat de bereiding snelkoken.

Etape 6 /6

Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries