- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Ossobuco met druiven
Ossobuco met druiven
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
2 Plakken kalfsschenkel (1 per persoon)
1 el Eetlepels meel
1 el Plantaardige olie
200 g Tomaten in kwartjes (of gepelde tomaten in blik)
50 g Fijngesneden uien
1 Stengel selderij, geschild en gesnipperd
10 cl Kalfsbouillon
100 g Grote witte druiven in kwartjes gesneden (en idealiter ontpit)
1 Suikerklontje
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Etape 3 /7
Doe de olie in de kuip. Wentel de schenkelreepjes in bloem.
Etape 4 /7
Laat de schenkelreepjes 3 minuten aan elke kant aankleuren en haal ze vervolgens uit de kuip. Vervang door de ui en selder. Meng alles goed en giet de bouillon erbij.
Etape 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe.
Etape 6 /7
Snelkookfunctie
Etape 7 /7
Serveer met spaghetti of penne rigatti en vers geraspte parmezaan.