Lamsragout met pijnboompitten - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Lamsragout met pijnboompitten

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 28min
  • Préparation
    8min
  • Cuisson
    20min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 300 g Lamsbout,in blokjes van 50 g in bloem gewenteld

  • 0.5 Fijngesneden ui

  • 2 el Olijfolie

  • 10 cl Witte wijn

  • 140 g Fijn gries

  • 15 g Pijnboompitten

  • 4 Gesnipperde verse muntblaadjes

  • Zout en peper

  • 14 cl Water

  • 10 g Boter

Préparation

Etape 1 /10

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /10

Snijd de uien in halve ringen.

Etape 3 /10

Snijd de munt fijn.

Etape 4 /10

Doe het water en de helft van de olie met zout in de kuip.

Etape 5 /10

Giet het mengsel over het griesmeel en zet het opzij om te zwellen.

Etape 6 /10

Laat het vlees aan alle kanten bruinen in de olie. Laat de uien en de pijnboompitten bruinen.

Etape 7 /10

Voeg de wijn en peper en zout toe.

Etape 8 /10

Snelkookfunctie

Etape 9 /10

Voeg de boter toe aan het griesmeel.

Etape 10 /10

Dien op met de lamsragout en de munt.

Companions,Ustensils and accessoiries