- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Lamsragout met pijnboompitten
Lamsragout met pijnboompitten
- Temps Total 28min
- 8min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
300 g Lamsbout,in blokjes van 50 g in bloem gewenteld
0.5 Fijngesneden ui
2 el Olijfolie
10 cl Witte wijn
140 g Fijn gries
15 g Pijnboompitten
4 Gesnipperde verse muntblaadjes
Zout en peper
14 cl Water
10 g Boter
Préparation
Etape 1 /10
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /10
Snijd de uien in halve ringen.
Etape 3 /10
Snijd de munt fijn.
Etape 4 /10
Doe het water en de helft van de olie met zout in de kuip.
Etape 5 /10
Giet het mengsel over het griesmeel en zet het opzij om te zwellen.
Etape 6 /10
Laat het vlees aan alle kanten bruinen in de olie. Laat de uien en de pijnboompitten bruinen.
Etape 7 /10
Voeg de wijn en peper en zout toe.
Etape 8 /10
Snelkookfunctie
Etape 9 /10
Voeg de boter toe aan het griesmeel.
Etape 10 /10
Dien op met de lamsragout en de munt.