Bloemkool op Indiase wijze - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Bloemkool op Indiase wijze

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 7min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    57min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 2 el Olijfolie

  • 2 el Kruiden (komijn, kurkuma, garam masala)

  • 2 Look

  • 1 Rode ajuin

  • 600 g Bloemkool

  • 2 el Tomatenconcentraat

  • 30 cl Groentebouillon

  • 15 cl Tomatensaus

  • 4 el Citroensap

  • 2 el Zetmeel

  • 15 cl Kokosmelk

Préparation

Etape 1 /9

Maak de ingrediënten klaar.

  • 2el Olijfolie
  • 2el Kruiden (komijn, kurkuma, garam masala)
  • 2 Look
  • 1 Rode ajuin
  • 600g Bloemkool
  • 2el Tomatenconcentraat
  • 30cl Groentebouillon
  • 15cl Tomatensaus
  • 4el Citroensap
  • 2el Zetmeel
  • 15cl Kokosmelk

Etape 2 /9

Hak de ajuin fijn.

  • 1 Rode ajuin

Etape 3 /9

Doe de olie, de look en de ajuin in de pan. Voeg de kruiden toe. Laat 2 minuten bakken.

  • 2el Olijfolie
  • 2el Kruiden (komijn, kurkuma, garam masala)
  • 2 Look
  • 1 Rode ajuin

Etape 4 /9

Voeg de bloemkool toe. Laat 10 minuten bakken.

  • 600g Bloemkool

Etape 5 /9

Voeg het tomatenconcentraat en de bouillon toe.

  • 2el Tomatenconcentraat
  • 30cl Groentebouillon

Etape 6 /9

Voeg de tomatensaus en het citroensap toe.

  • 15cl Tomatensaus
  • 4el Citroensap

Etape 7 /9

Voeg de maïszetmeel toe en breng aan de kook.

  • 2el Zetmeel

Etape 8 /9

Laat 45 minuten stoven.

Etape 9 /9

Overgiet met kokosmelk. Dien warm op.

Companions,Ustensils and accessoiries