- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Koraal linzen dhal met gepocheerde eieren
Koraal linzen dhal met gepocheerde eieren
- Temps Total 24min
- 5min
Préparation - 19min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Multicuiseur intelligent haute pression - 14 programmes + Extra Crisp - couvercle air fryer Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
1 Gesniperde ui
150 g Koraallinzen
2 Knoflook, fijngehakt
1 el Tomatenpuree
80 g Babyspinazie, steeltjes verwijderd
500 ml Water
0.5 Cub' bouillon
1 el Kerriepoeder
200 ml Kokosmelk
2 Eieren
1 el Gehakte verse koriander
Olijfolie
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /6
Verhit een scheutje olijfolie. Fruit de ui met een snufje zout tot hij zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 tot 3 minuten.
Etape 3 /6
Voeg het kerriepoeder, de tomatenpuree, het bouillonblokje, het water en de linzen toe. Roer en kook onafgedekt 10 minuten, roer regelmatig. De linzen moeten zacht zijn.
Etape 4 /6
Giet de kokosmelk en groenten erbij. Roer om de spinazieblaadjes te verwijderen. Pas de kruiden aan indien nodig.
Etape 5 /6
Prik met een houten lepel één voor één gaatjes in elk ei. Dek af en laat 6 tot 7 minuten bakken, afhankelijk van je smaak.
Etape 6 /6
Serveer met koriander. Eet smakelijk!