- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Koolviscurry met miso
Koolviscurry met miso
- Temps Total 34min
- 10min
Préparation - 24min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
160 g Basmatirijst
1 Rode ui
1 cm Gember
1 teentje Knoflook
1 blokje De Miso
250 ml De lait de coco
100 g D'épinards frais
verse koriander
1 Limoen
250 g Koolvis
Olijfolie
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /7
De ingrediënten bereiden
Etape 2 /7
Verhit de olijfolie op middelhoog vuur en fruit de ui, roer regelmatig. Voeg de knoflook, gember, en miso toe. Bak nog 2 tot 3 minuten.
Etape 3 /7
Voeg de volkoren basmatirijst en twee keer het volume gezouten water toe. _
Etape 4 /7
Koken onder druk
Etape 5 /7
Voeg de kokosmelk toe en meng goed. Laat 3 tot 5 minuten sudderen tot de saus iets dikker wordt. Breng op smaak met zout en peper.
Etape 6 /7
Voeg de stukjes vis toe en bak nog eens 4 minuten, voeg dan de babyspinazie toe zodat de blaadjes eraf kunnen vallen.
Etape 7 /7
Pas de kruiden aan indien nodig en serveer het gerecht heet in een soepschaal. Bestrooi met koriander.