- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kip met tandoorikruiden
Kip met tandoorikruiden
- Temps Total 48min
- 35min
Préparation - 13min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
6 Kippenbillen
3 Yoghurt natuur
3 el Tandoorikruiden
3 el Citroensap
3 teentje Look, ontkiemd
400 g Gekookte kikkererwten, uit blik, uitgelekt en gespoeld
3 Verse spinazie, gewassen en grofgehakt
6 Trostomaten, gewassen en in acht stukken gesneden
3 el Plantaardige olie
Zout
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Peel en hak de ontkiemd look.
Etape 3 /8
Meng de yoghurt, kruiden, look en citroensap in een kom. Voeg zout toe. Laat de kip hierin 30 min. marineren.
Etape 4 /8
Doe de olie in de kom.
Etape 5 /8
Kook de spinazie gedurende ongeveer 1 min. Voeg de kikkererwten en de tomaten toe. Voeg zout toe.
Etape 6 /8
Leg de kip en marinade er bovenop.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie
Etape 8 /8
Dien op met rijst.