- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kip in calvadossaus
Kip in calvadossaus
- Temps Total 16min
- 15min
Préparation - 1min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
300 g Kippenlapjes in blokjes van 20 g
1 Gesnipperde sjalotten
200 g Golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
100 g Champignons in kwartjes
1 cl Calvados
10 g Boter
1 tl Zout en peper
1 el Dikke verse room
6 cl Cider
1 el Olijfolie
Préparation
Etape 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /9
Snijd de kippenschnitzel in grote blokjes van 20 g.
Etape 3 /9
Snijd de sjalotten fijn.
Etape 4 /9
Giet de olijfolie in de kuip.
Etape 5 /9
Laat de kip bruinen, gevolgd door de champignons, de sjalotten, de boter en de appels. Bak deze ingrediënten indien nodig in twee stappen.
Etape 6 /9
Haal de helft van de appels weg. Blus met de calvados. Voeg de cider toe. Breng op smaak met peper en zout.
Etape 7 /9
Snelkookfunctie
Etape 8 /9
Voeg de room en de rest van de appels toe.
Etape 9 /9
Dien op met pilavrijst.