Kersenvlaai - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kersenvlaai

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 28min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    18min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 100 g Kersen, niet ontpit

  • 1 Ei(eren)

  • 15 cl Melk

  • 30 g Suiker

  • 20 g Bloem

  • 2 Schaaltjes van 14 cl

  • Boter om de schaaltjes in te vetten

  • Poedersuiker (als decoratie)

  • Bakpapier met dezelfde diameter als de kuip

Préparation

Etape 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /6

Meng de eieren met de suiker in een kom. Voeg de bloem toe, giet er de melk beetje bij beetje bij.

Etape 3 /6

Verdeel de kersen over de schaaltjes. Giet het mengsel over de kersen.

Etape 4 /6

Dek de schaaltjes af met folie. Zet ze in de kuip op het bakpapier. Giet 20 cl water in de kuip.

Etape 5 /6

Snelkookfunctie

Etape 6 /6

Lauw opeten, of juist heel koud bestrooid met poedersuiker.

Companions,Ustensils and accessoiries