Kalfsvlees marengo - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kalfsvlees marengo

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 41min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    21min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 900 g Kalfsschouder, in stukken van ongeveer 30 g gesneden

  • 1.5 Ui, fijngesnipperd

  • 300 g Dgehakte tomaten

  • 3 cm Wortel(en), in stukken van 2 cm gesneden

  • 3 Knolrapen, in 4 gesneden

  • 300 g Witte champignons

  • 15 cl Witte wijn

  • 10 cl Kalfsfond

  • 3 el Fijngehakte peterselie

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /9

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /9

Peel en snipper de ui.

Etape 3 /9

Schil en snijd de wortelen in stukken van 2 cm.

Etape 4 /9

Was en hak de peterselie.

Etape 5 /9

Doe de olie in de kuip.

Etape 6 /9

Kleur de stukken vlees een paar minuten aan. Haal dit vervolgens uit de kuip. Doe er nu de ui in. Voeg de witte wijn toe en meng.

Etape 7 /9

Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de peterselie. Breng op smaak en meng.

Etape 8 /9

Snelkookfunctie

Etape 9 /9

Bestrooi met de peterselie. Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries