Kabeljauw
- Temps Total 20min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
1 el Plantaardige olie
2 150 g kabeljauwrug in bloem gewenteld
50 g Fijngesneden uien
250 g Gekookte linzen in blik
70 g Tomatencoulis
13 cl Kokosmelk
Zout en peper
1 tl Komijn
0.5 tl Kurkuma
1 el Gesnipperde verse koriander
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Etape 3 /8
Snijd de koriander fijn.
Etape 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Etape 5 /8
Laat de kabeljauwruggen lichtjes aankleuren. Haal ze vervolgens uit de kuip.
Etape 6 /8
Voeg de overige ingrediënten toe, behalve de koriander, en meng. Leg de vis op de groenten.
Etape 7 /8
Snelkookfunctie
Etape 8 /8
Garneer met koriander. Dien op met basmatirijst.

