- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kabeljauw met curry en kurkuma
Kabeljauw met curry en kurkuma
- Temps Total 1h
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (12)
Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855AF0 Air Fryer - 8 programmes - 7L - Collection Spéciale Ivoire Easy Fry Silence EZ552DF0 Air fryer - 10 programmes - 5L - Technologie Silencieuse Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
90 cl Kokosroom
4.5 tl Mild currypoeder
2 tl Kurkuma
2 Sjalotten
15 g Gember
1.5 stuk Citroengras
Zout, peper
6 g Kabeljauwfilets
3 el Koriander
Préparation
Etape 1 /5
Meng de kokosroom, kruiden, sjalot, gember en citroengras in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Leg de vis in de marinade en laat 30 minuten marineren in de koelkast.
Etape 2 /5
Plaats de gemarineerde kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Etape 3 /5
Doe ondertussen de marinade in een steelpan en verwijder de sjalotten, gember en citroengras. Breng aan de kook en laat de marinade 5 minuten inkoken om een gladde saus te krijgen. U kunt de kruiden naar wens aanpassen.
Etape 4 /5
Wanneer de vis gaar is, kunt u de borden opmaken. Leg de vis op de borden en overgiet met de saus. Strooi er ten slotte de gehakte koriander overheen.
Etape 5 /5
Serveer samen met Creoolse rijst.