Gevuld kalfsvlees & vergeten groenten - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Gevuld kalfsvlees & vergeten groenten

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 36min
  • Préparation
    25min
  • Cuisson
    11min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 1 kg Kalfsgebraad (schouder of fricandeau), aan de zijkant ingesneden voor vulling

  • 420 g Koolrapen, geschild, in stukken van 2 cm gesneden

  • 420 g Aardperen, geschild, in stukken van 2 cm gesneden

  • 420 g Pastinaken, geschild, in staafjes van 2 cm gesneden

  • 20 cl Kalfsfond

  • 150 g Witte champignons, gewassen, fijngesneden

  • 60 g Eieren

  • 1 el Cognac

  • 120 g Gevogeltelever

Préparation

Etape 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Snijd de champignons in dunne plakjes.

Etape 3 /7

Doe een scheutje olie in de pot.Voeg de sjalot en de paddenstoelen toe.Breng het gerecht op smaak.

Etape 4 /7

Breng het gerecht op smaak.Doe er na 5 min de levers bij.Bruin 5 min. Haal van het vuur, meng er de cognac en de eieren door.Vul het gebraad.Wikkel er garen omheen.Kleur het aan.

Etape 5 /7

Voeg de kalfsfond en de andere groenten toe.

Etape 6 /7

Snelkookfunctie.

Etape 7 /7

Aansnijden en opdienen.

Companions,Ustensils and accessoiries