Gestoomde forel met gember - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Gestoomde forel met gember

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 16min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    6min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 Volledige forel (zonder ingewanden)

  • 160 g Peulen

  • 2 Gehakte sjalot

  • 4 stokje Kaneel

  • 2 cm Geraspte verse gember

  • 4 tl Kokosolie

  • Zout, peper

Préparation

Etape 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 4 Volledige forel (zonder ingewanden)
  • 160g Peulen
  • 2 Gehakte sjalot
  • 4stokje Kaneel
  • 2cm Geraspte verse gember
  • 4tl Kokosolie
  • Zout, peper

Etape 2 /6

Giet de kokosolie in de pan. Stoof de peulen aan. Zet apart.

  • 160g Peulen
  • 4tl Kokosolie

Etape 3 /6

Werk de stukken forel af met sjalot, een kaneelstokje, gember en erwten. Maak pakketjes van de vis.

  • 4 Volledige forel (zonder ingewanden)
  • 160g Peulen
  • 2 Gehakte sjalot
  • 4stokje Kaneel
  • 2cm Geraspte verse gember

Etape 4 /6

Giet 200 ml water in de pan. Zet het stoommandje erin. Doe de vispakketjes in het mandje.

Etape 5 /6

Laat de bereiding snelkoken.

Etape 6 /6

Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries