- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gepaneerde kabeljauwhapjes
Gepaneerde kabeljauwhapjes
- Temps Total 35min
- 15min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
300 g Kabeljauw
2 el Bloem
2 tl Currypoeder
1 Ei
3 el Parmezaanse kaas
3 el Peterselie
8 el Paneermeel
zout
Zonnebloemolie
Accessoires
Extra Crisp
Préparation
Etape 1 /9
Voor dit recept heb je het EXTRA CRISP-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /9
Breng de kabeljauwhapjes op smaak met peper en zout.
Etape 3 /9
Meng de bloem en de currypoeder in een klein bord. Klop het ei in een kleine kom.
Etape 4 /9
Meng alle ingrediënten voor het paneermeel door elkaar.
Etape 5 /9
Bedek een stukje kabeljauw volledig met bloem.
Etape 6 /9
Bestrijk volledig met het geklopte ei en rol door het paneermeel. Herhaal met de overige kabeljauwstukjes.
Etape 7 /9
Bestrijk elke zijde van de gepaneerde kabeljauw met olie.
Etape 8 /9
Giet een scheutje zonnebloemolie in de pan. Leg 8-9 stukjes kabeljauw in de pan.
Etape 9 /9
Zet het Extra Crisp-deksel op de pan. Laat 14 minuten garen op 200 °C in de handmatige modus. Draai halverwege de gaartijd om.