- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gepaneerde bloemkool met currypoeder
Gepaneerde bloemkool met currypoeder
- Temps Total 22min
- 15min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
500 g Bloemkoolroosjes
2 Eieren
60 g Bloem
75 g Paneermeel
1 el Currypoeder
1 tl zout
1 el olie
Accessoires
Extra Crisp
Préparation
Etape 1 /4
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /4
Doe de bloem, het zout en de currypoeder, de eieren, en het paneermeel in 3 aparte mengkommen. Dip de bloemkool in elke kom volgens dezelfde volgorde.
Etape 3 /4
Doe de bloemkool in de kom. Besprenkel met olie.
Etape 4 /4
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 7 min. op 200 °C. Roer halverwege de gaartijd.