- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gehakte biefstuk, champignonsaus en pompoenpuree
Gehakte biefstuk, champignonsaus en pompoenpuree
- Temps Total 0min
- 0min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Multicuiseur intelligent haute pression - 14 programmes + Extra Crisp - couvercle air fryer Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
1 Pompoen
250 g champignons
1 teentje Knoflook
10 cl Dumbele room
2 Runderburger
20 g Boter
Olijfolie
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /6
Voeg de grote blokjes pompoen en 400 ml gezouten water toe.
Etape 3 /6
Giet na het koken het overtollige water af, pureer de puree en breng op smaak. Warm houden.
Etape 4 /6
Gril je de gehakte steaks met een drupje olijfolie, zout en peper. Draai de steaks halverwege om en houd ze warm.
Etape 5 /6
Smelt een klontje boter in de pan en voeg de knoflook toe. Voeg de fijngesneden champignons toe en bak onder voortdurend roeren. Voeg de room en gehakte peterselie toe en laat op een middelhoog vuur inkoken tot het dik is. Pas de kruiden aan.
Etape 6 /6
Serveer de steaks, aardappelpuree en saus warm. Eet smakelijk!


