Florentijnse eieren en cocotte - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Florentijnse eieren en cocotte

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 14min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    4min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 6 Grote ultraverse eieren

  • 180 g Jonge bladspinazie, gewassen

  • 1 Ui, gepeld en fijngesnipperd

  • 3 el Olie

  • 45 cl Melk, koud

  • 20 g Boter

  • 20 g Bloem

  • Zout, peper, nootmuskaat

  • 3 el Parmezaan

  • 6 Schaaltjes van 14 cl + bakpapier met dezelfde diam. als de kuip

Préparation

Etape 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Peel en snipper de ui fijn.

Etape 3 /7

Doe de olie in de kuip.

Etape 4 /7

Gaar spinazie en ui, haal uit de pan. Smelt boter. Voeg bloem en melk toe. Roer, laat indikken. Voeg de groenten toe.

Etape 5 /7

Breng op smaak. Vul de schaaltjes. Breek een ei. Zet de schaaltjes in de met papier beklede pan in 20 cl water.

Etape 6 /7

Snelkookfunctie

Etape 7 /7

Bestrooi met geraspte parmezaan. Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
45min

Œufs cocotte en nids d'avocats

ratings.NaN

Florentijnse eieren en cocotte - Recette Cookeo | Moulinex
Œufs cocotte en nids d'avocats