- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Chocolade-kastanjefondant
Chocolade-kastanjefondant
- Temps Total 38min
- 20min
Préparation - 18min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
50 g Pure chocolade, 64%, in stukjes gehakt
175 g Kastanjepasta
1 Eieren
40 g Halfgezouten boter
20 g Hazelnotenpoeder
10 g Stukjes kastanje (of gehakte hazelnoten)
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Doe de boter en de chocolade in de kuip.
Etape 3 /6
Goed mengen om de chocolade te smelten. Doe de kastanjepasta, hazelnoten-poeder en eieren bij. Meng alles goed.
Etape 4 /6
Vul schaaltjes met het mengsel. Dek de vorm af met folie. Spoel de kuip met water. Giet 20 cl water erin. Zet de schaaltjes in het mandje.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie
Etape 6 /6
Dien op, versierd met stukjes kastanje of met gehakte hazelnoten.

