- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Bloemkool met kruiden
Bloemkool met kruiden
- Temps Total 30min
- 10min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (9)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
600 g Bloemkoolroosjes
1 Fijngehakte rode ui
1 el Kerriepoeder
1 tl Komijnzaadjes
2 el Fijngehakte verse peterselie
Zout
Préparation
Etape 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /9
Hak de peterselie fijn.
Etape 3 /9
Leg de bloemkool in het stoommandje.
Etape 4 /9
Doe 25 cl water in de kom. Zet het mandje in de kom.
Etape 5 /9
Stoomboost koken.
Etape 6 /9
Verwijder het mandje. Was de kom en droog af.
Etape 7 /9
Voeg de olie, de ajuin, de curry en de komijn toe. Breng op smaak met zout en laat al roerend 5 minuten bakken.
Etape 8 /9
Voeg de bloemkoolroosjes toe. Meng en laat 5 minuten bakken.
Etape 9 /9
Voeg de peterselie toe en dien warm of lauw op.