- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Visfilet met amandelen
Visfilet met amandelen
- Temps Total 21min
- 12min
Préparation - 9min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
6 Kabeljuawhaasjes van 150 g (of rivierbaars, snapper)
120 g Witte amandelen in hun
3 el Verse gember, geraspt
6 Geschilde sjalloten
1.5 tl Gemalen Spaanse peper
3 tl Nuoc-mâm saus
6 Pijpajuinjes
3 Bruine suiker
3 Limoenen (1/2 voor het sap en 1/2 in partjes om te versieren)
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /7
Was en rasp de gember.
Etape 3 /7
Voeg de amandelen in de kom. Rooster ze (bak ze goudbruin).
Etape 4 /7
Neem ze van het vuur, mix ze met alle ingrediënten en bol van de uien, bewaar de groene stukken voor de versiering.
Etape 5 /7
Bedek 1 kant van de haasjes met pasta. Wikkel ze in vetvrij papier. Plaats ze in het stoommandje. Giet 25 cl water in de kom.
Etape 6 /7
Snelkookfunctie
Etape 7 /7
Verwijder het vetvrij papier. Versier met ui- en citroenstengels. Dien op met rijst.


