Gebakken aardappelen en chorizo op Spaanse wijze - Recette Cookeo Infinity 16in1 | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Gebakken aardappelen en chorizo op Spaanse wijze

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 37min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    22min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 2 el Olijfolie

  • 1 teentje Knoflook

  • 1 Rode ui

  • 1 tl Zout

  • 500 g Nieuwe aardappelen

  • 125 g Chorizo

  • 6 cl Water

  • 2 el Verse oregano

  • 1 el Verse tijm

Préparation

Etape 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

  • 2el Olijfolie
  • 1teentje Knoflook
  • 1 Rode ui
  • 1tl Zout
  • 500g Nieuwe aardappelen
  • 125g Chorizo
  • 6cl Water
  • 2el Verse oregano
  • 1el Verse tijm

Etape 2 /7

Giet de olijfolie in de kom.

  • 2el Olijfolie

Etape 3 /7

Voeg de knoflook, ui, zout en aardappelen toe. Roer om met een spatel. Bak gedurende 10 minuten.

  • 1teentje Knoflook
  • 1 Rode ui
  • 1tl Zout
  • 500g Nieuwe aardappelen

Etape 4 /7

Voeg de chorizo toe en roer 2 minuten met een spatel.

  • 125g Chorizo

Etape 5 /7

Doe het water erbij en roer.

  • 6cl Water

Etape 6 /7

Bak op de Air Fryer-stand.

Etape 7 /7

Bestrooi met oregano en tijm en dien onmiddellijk op.

  • 2el Verse oregano
  • 1el Verse tijm

Companions,Ustensils and accessoiries

Recettes similaires

Moulinex
Moulinex
45min

Cabillaud en crumble et fenouil croquant

ratings.NaN

Gebakken aardappelen en chorizo op Spaanse wijze - Recette Cookeo Infinity 16in1 | Moulinex
Cabillaud en crumble et fenouil croquant