- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Lasagne met zalm en spinazie
Lasagne met zalm en spinazie
- Temps Total 45min
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
1 persoon
5 bladje Lasagnevellen
120 g Zalm
180 g Spinazie
1 tl Knoflook
10 cl Crème fraîche
120 g Ricotta
15 g Kaas
1 snuifje Nootmuskaat
Zout
Accessoires
My Batchcooker Express
Préparation
Etape 1 /7
Dit recept is bedoeld voor één bakje van de My Batchcooker Express.
Etape 2 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 3 /7
Meng de verse room en ricotta in een kom.
Etape 4 /7
Giet eerst een laag van het mengsel van verse room en ricotta in het bakje en leg er dan een vel lasagne op. Bedek met een laagje spinazie, de helft van de zalm, een beetje knoflook, zout, peper en een snuifje nootmuskaat.
Etape 5 /7
Herhaal met een nieuw lasagnevel en de resterende ingrediënten, eindig met een laag van het mengsel van room en ricotta en werk af met de geraspte kaas.
Etape 6 /7
Als de 3 bakjes klaar zijn, giet dan 40 cl water in de kom en plaats het toebehoren.
Etape 7 /7
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.