Normandischestoofpot - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Normandischestoofpot

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 50min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    30min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 1.2 kg Varkensrug, gesneden in stukken van ongeveer 50 g

  • 6 Dikke plakken spek

  • 150 g Andouille de Vire (of uit een andere streek)

  • 1.5 Ui, gepeld en in vier gesneden

  • 6 Wortelen, geschraapt en in stukken gesneden

  • 6 Aardappelen, geschild en in 2 gesneden

  • 3 Appelen, Golden, geschild en in 8 partjes verdeeld

  • 65 cl Cider

  • 1 Kruidentuiltje

  • 2 tl Olie

Préparation

Etape 1 /8

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /8

Peel en hak de wortelen in stukken.

Etape 3 /8

Doe de olie in de kuip.

Etape 4 /8

Laat de stukken vlees en het spek aankleuren. Haal dit vervolgens uit de kuip. Voeg de appelen toe en stoof ze gaar.

Etape 5 /8

Deglaceer met cider. Schraap aanbaksels bodem & randen.

Etape 6 /8

Doe vlees, spek en andouille weer in de kuip, dan groenten, kruidentuiltje, peper en zout.

Etape 7 /8

Snelkookfunctie

Etape 8 /8

Doe de appelen weer in het stoofgerecht. Laat 5 minuten rusten. Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries