- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Lichte variant van de bolognaise
Lichte variant van de bolognaise
- Temps Total 17min
- 10min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
360 g Spaghetti, in 2 of 3 gesneden
2 Steak(s) van gemalen rundvlees
2 handvol Hand(jes)vol geraspte wortels
500 g Gekruide tomatensaus
200 g Gewassen kerstomaatjes
40 cl Water
4 Hele eierdooiers
2 el Olijfolie
Zout
Peper
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Voeg olie toe in de pan.
Etape 3 /6
Laat het vlees goed doorbakken. Voeg de stukjes wortel en tomaat toe, voeg vervolgens de saus en het water toe. Breng het op smaak met zout en peper. Roeren.
Etape 4 /6
Verwijder 3/4 van de saus. Voeg de spaghetti toe. Roeren. Voeg dan de saus opnieuw toe. Roeren.
Etape 5 /6
Onder druk laten koken.
Etape 6 /6
Verdeel het over de borden. Leg de eierdooiers erbovenop. Serveren maar!