Indische bloemkool - Recette Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Indische bloemkool

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 12min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    2min
  • Repos
    0min

Ingrédients

6 personen

  • 750 g Gewassen bloemkoolroosjes

  • 1.5 el Arachideolie

  • 60 g Fijnvermalen cashewnoten

  • 1.5 el Currypasta

  • 3 tl Currypoeder Madras

  • 600 g Tomaten, gewassen en in acht stukken gesneden

  • 120 ml Gevogeltebouillon

  • 1.5 el Koriander, gewassen en fijngehakt

  • 1.5 Ui(en), gepeld en gesnipperd

  • 4.5 el Kokosroom

Préparation

Etape 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Etape 2 /7

Snipper de ui.

Etape 3 /7

Doe de olie in de kuip.

Etape 4 /7

Bak de ui, de currypasta en het currypoeder goudbruin gedurende 2 minuten. Voeg de bloemkool toe. Goed mengen.

Etape 5 /7

Voeg de tomaten, bouillon en kokosroom toe. Meng alles goed.

Etape 6 /7

Snelkookfunctie

Etape 7 /7

De bloemkool moet krokant blijven. Strooi er cashewnoten en koriander over. Dien op.

Companions,Ustensils and accessoiries