- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gazpacho, warm of koud
Gazpacho, warm of koud
- Temps Total 20min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Multicuiseur intelligent haute pression - 9 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Infinity CE9828F0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 20 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Infinity CE97GUF0 Multicuiseur intelligent haute pression + air fryer - 17 programmes - Recettes illimitées - Connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
600 g Gewassen tomaten, in vieren gesneden
150 g Witte ui(en), gepeld en in stukjes gesneden
3 teentje Knoflook, gepeld en ontkiemd
150 g Rode paprika, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden
3 sneetje Sneetjes witbrood (zonder korst)
3 el Azijn uit Xéres (of andere)
18 Verse basilicum
3 tl Suiker
90 cl Water
Olijfolie van zeer goede kwaliteit
Préparation
Etape 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /7
Pel en snijd de witte uien in stukjes.
Etape 3 /7
Pel en ontkiem de knoflooktenen.
Etape 4 /7
Pel en ontpit de rode peper. Snijd vervolgens in blokjes.
Etape 5 /7
Doe alle ingrediënten behalve de basilicum in de kuip. Bestrooi met zout en peper.
Etape 6 /7
Kooktijd onder druk
Etape 7 /7
Mix goed door elkaar. Eet warm of koud, met basilicum en olijfolie.