- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zomerse risotto
Zomerse risotto
- Temps Total 38min
- 10min
Préparation - 28min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
150 g Arboriorijst
13 g Sjalot
3 cl Olijfolie
4 cl Witte wijn
45 cl Gevogeltebouillon
25 g Parmezaanse kaas
25 g Gedroogde tomaten
25 g Boter
5 bladje Basilicum
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /6
Doe de gepelde en in grote stukken gesneden sjalot in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf en voeg de olijfolie toe.
Etape 3 /6
Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de rijst toe na de pieptoon. Voeg de witte wijn toe na de tweede pieptoon.
Etape 4 /6
Voeg de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /6
Voeg de Parmezaanse kaas, de boter en de gedroogde tomaten in blokjes toe. Meng voorzichtig met de spatel.
Etape 6 /6
Proef of de kruiding goed is en dien meteen op met enkele basilicumblaadjes.