- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zoals een trifle van fruit
Zoals een trifle van fruit
- Temps Total 1h
- 25minPréparation 
- 35minCuisson 
- 0minRepos 
Appareils compatibles (19)
- i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée 
- Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires 
- Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires 
- COMPANION HF800 
- Découvrir la gamme complète - Voir plus... - Découvrir la gamme complète - 
Ingrédients
4 personen
- 4 Eieren 
- 125 g Suiker 
- 125 g Bloem 
- 0.5 zakje Bakpoeder 
- 300 g Kiwi’s 
- 140 g Banaan 
- 100 g Aardbeien 
- 6 Eierdooiers 
- 80 g Poedersuiker 
- 50 cl Melk 
- 4 g Vanille 
Accessoires
- Klopper 
Préparation
Etape 1 /15
Verwarm de oven voor op 190°C.
Etape 2 /15
Doe de eieren en de suiker in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /15
Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /15
Giet het deeg op een bakplaat met bakpapier. Maak de kom schoon.
Etape 5 /15
Zet 12 minuten in de oven.
Etape 6 /15
Laat de biscuit afkoelen. Doe er huishoudfolie over om te vermijden dat het uitdroogt.
Etape 7 /15
Doe de eierdooiers en de poedersuiker in de kom met klopper. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 8 /15
Voeg de melk toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 9 /15
Voeg het in twee gespleten vanillestokje toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 10 /15
Giet de crème in een aparte kom en laat afkoelen.
Etape 11 /15
Zet in de koelkast. Was en droog de kom.
Etape 12 /15
Schil de kiwi’s, de banaan en snij ze in blokjes. Was de aardbeien en snij ze in blokjes. Zet het even apart.
Etape 13 /15
Snij het beslag met behulp van een uitsteekvorm in cirkels ter grootte van de glaasjes waarin de trifles geserveerd worden.
Etape 14 /15
Leg in elk schaaltje een laagje biscuit en enkele stukjes fruit.
Etape 15 /15
Bedek met crème anglaise (vanillesaus) en eindig met enkele stukjes fruit.




