- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zandkoekjes zonder gluten
Zandkoekjes zonder gluten
- Temps Total 1h 29min
- 10min
Préparation - 19min
Cuisson - 1h
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
200 g Rijstmeel
120 g Bruine suiker
125 g Zachte en half gezouten boter
3 Eierdooiers
1 zeste Sinaasappelzeste
Poedersuiker
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /10
Doe de rijstmeel, suiker, in stukjes gesneden boter, eigeel en sinaasappelzeste in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /10
Breng de bereiding met een spatel naar het midden. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /10
Maak een bol van het deeg en omhul de bol met huishoudfolie.
Etape 4 /10
Laat gedurende 1 uur rusten in de koelkast.
Etape 5 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 6 /10
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Etape 7 /10
Rol het deeg uit met een deegrol en snij er met behulp van een uitsteekvorm of glas cirkels uit.
Etape 8 /10
Leg de zandkoekjes op de bakplaat.
Etape 9 /10
Zet 15 minuten in de oven. De zandkoekjes zijn soepel, ze worden hard tijdens het afkoelen.
Etape 10 /10
Bestrooi ze met poedersuiker alvorens ze op te dienen.