- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (3)
Ingrédients
6 personen
VIS INGREDIËNTEN:
6 Zalmfilets (ongeveer 150 g per stuk)
3 el Eetlepels olijfolie
6 el Eetlepels cajunkruiden
Zout, peper
BIJGERECHT INGREDIËNTEN:
600 g Sperziebonen
3 el Eetlepels olijfolie
3 teentje Teentjes knoflook, fijngesneden
1.5 Limoen, in kwartjes gesneden
1.5 el Fijngesneden koriander
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /7
Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.
Etape 2 /7
Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
Etape 3 /7
Zet lade 1 aan. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1.
Etape 4 /7
Zet lade 2 aan. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.
Etape 5 /7
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Etape 6 /7
Voeg de zalm en de groenten halverwege het kookproces samen. Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.
Etape 7 /7
Garneer de groenten vóór het serveren met een partje limoen en bestrooi met koriander.





