- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Velouté van tuinbonen met kruidenboeket
Velouté van tuinbonen met kruidenboeket
- Temps Total 59min
- 20min
Préparation - 39min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
500 g Gepelde bonen
200 g Wortels
110 g Ajuin
100 g Aardappels
60 cl Gevogeltebouillon
15 cl Room
50 g Oude mimolette
1 snuifje Komijn
10 takje Bieslook
3 takje Kervel
3 takje Bladpeterselie
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /13
Verwarm de oven voor op 180°C.
Etape 2 /13
Rasp de Mimolette fijn.
Etape 3 /13
Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Maak kleine hoopjes van de Mimolette door ze plat te drukken.
Etape 4 /13
Zet 8 minuten in de oven totdat de kaas goed gesmolten is.
Etape 5 /13
Haal de bereiding uit de oven. Maak verschillende kaaskoekjes en leg ze op een deegroller.
Etape 6 /13
Laat de kaaskoekjes afkoelen.
Etape 7 /13
Doe de ui, de aardappel, de bonen en de gepelde wortelen in stukjes in de kom van de keukenmachine. Bevestig het Ultrablade-hakmes.
Etape 8 /13
Breng op smaak met peper en zout. Voeg de gevogeltebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 9 /13
Voeg de room toe. Breng licht op smaak met zout en kruid met peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 10 /13
Dien warm op.
Etape 11 /13
Was de bieslook, de kervel en de platte peterselie. Maak kleine bosjes en bind ze vast met de bieslook.
Etape 12 /13
Leg op elk bord een beetje velouté, een of twee kaaskoekjes en versier met een bosje kruiden.
Etape 13 /13
Bestrooi met komijn en dien op.





