- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Velouté van knolselder met gorgonzola en salie
Velouté van knolselder met gorgonzola en salie
- Temps Total 1h 5min
- 15min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
400 g Knolselder
100 g Aardappels
50 g Ajuin
2 g Look
35 cl Gevogeltebouillon
4 bladje Salie
10 cl Olijfolie
50 g Gorgonzola
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /8
Schil de selder en de aardappel. Snijd in blokjes.
Etape 2 /8
Schil de ui en snijd ze in vier stukken. Pel het teentje knoflook en snijd het in twee.
Etape 3 /8
Doe het teentje knoflook, de ajuin, de aardappel en de selder in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes en voeg de bouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /8
Houd de soep warm in de kom.
Etape 5 /8
Warm de olie op in een steelpannetje en frituur de salieblaadjes.
Etape 6 /8
Laat even uitlekken op keukenpapier.
Etape 7 /8
Snijd de gorgonzola in kleine stukjes.
Etape 8 /8
Serveer de soep in kommetjes met de stukjes gorgonzola en een of twee salieblaadjes.





