- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Velouté van artisjokbodem, sojamelk, basilicum en Parmezaanse kaas
Velouté van artisjokbodem, sojamelk, basilicum en Parmezaanse kaas
- Temps Total 50min
- 5min
Préparation - 45min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
250 g Mooie artisjokharten
1 cl Olijfolie
50 g Witte ui, gepeld en in kwartjes gesneden
25 cl Gevogeltebouillon zonder gluten
0.5 el Maïsmeel (optioneel)
25 g Geraspte Parmezaanse kaas
13 cl Sojamelk
30 g Ansjovisfilets (optioneel)
Verse basilicum
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Doe de in vier gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 2 /5
Voeg de olie, de artisjokbodems en het maïsmeel toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /5
Voeg de glutenvrije gevogeltebouillon en de verse basilicum toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /5
Voeg de sojamelk, de geraspte Parmezaanse kaas en de ansjovisfilets toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /5
Proef of de kruiding en de textuur goed zijn. Serveer warm.

