- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Vegan burger met gegrilde portobellochampignon
Vegan burger met gegrilde portobellochampignon
- Temps Total 23min
- 10min
Préparation - 13min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
Easy Fry Mega EZ855AF0 Air Fryer - 8 programmes - 7L - Collection Spéciale Ivoire Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programmes - 5L Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Technologie Silencieuse Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 Kleine portobellochampignons
4 el Pesto
4 Vegan hamburgerbroodjes
2 Avocado's
1 Tomaat
1 Rode ui
4 reepje Vegan kaas
Enkele slablaadjes
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /4
Was de champignons. Breng op smaak met zout en peper. Leg de champignons in het apparaat voorzien van de plaat en zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Etape 2 /4
Giet na afloop de helft van de pesto over de champignons.
Etape 3 /4
Leg de champignons meteen tussen de hamburgerbroodjes, samen met wat avocado, een paar plakjes tomaat, de rode ui, de veganistische kaas, enkele slablaadjes en de overgebleven pesto.
Etape 4 /4
Serveer met zoeteaardappelfriet.





