- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Pompoentaart
Pompoentaart
- Temps Total 55min
- 15min
Préparation - 40min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
8 personen
1 Kruimeldeeg
3 Eieren
450 g Dikke pompoenpuree
140 g Bruine suiker
140 g Magere room
1 tl Kaneel
1 tl Gemalen gember
1 el Peperkoekkruiden
Préparation
Etape 1 /6
Rol het deeg uit in een taartvorm van 24 cm. Plaats de vorm op de rooster.
Etape 2 /6
Klop de eieren lichtjes los in een kom. Meng in een kom de pompoenpuree, de bruine suiker, de room, de kaneel, de gember, de kruiden en de losgeklopte eieren.
Etape 3 /6
Giet het mengsel over de taartbodem. Zet de bakplaat op de laagste stand in de oven.
Etape 4 /6
Zet het apparaat aan. Selecteer het programma BAKE op 180°C en stel de bereidingstijd in op 40 minuten. Druk op START.
Etape 5 /6
Laat afkoelen en zet minstens 4 uur in de koelkast.
Etape 6 /6
Serveer met slagroom.