- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Stoofschotel met konijn en citroenkruid
Stoofschotel met konijn en citroenkruid
- Temps Total 55min
- 5min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
1 kg konijnenrug
4 middelgrote sjalotten
20 g vers citroenkruid (2 takjes)
15 g verse gember
5 cl olijfolie
10 cl limoensap
40 cl kalfsfond
1 koffielepel Maïzena®
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /4
Schil de sjalotten en de gember en snij het citroenkruid in fijne schijfjes. Doe ze met de gember in de robot voorzien van het snijmes. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 2 /4
Vervang het snijmes door de menger. Voeg de olijfolie, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Voeg aan het einde van het programma het konijn, het citroensap, de kalfsfond en de Maïzena® toe en strooi er wat zout overheen. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Dien aan het einde van de bereiding onmiddellijk op met rijst.