- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Steak met chimichurrisaus
Steak met chimichurrisaus
- Temps Total 23min
- 15min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
Easy Fry Mega EZ855AF0 Air Fryer - 8 programmes - 7L - Collection Spéciale Ivoire Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programmes - 5L Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Technologie Silencieuse Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
30 g Fijngehakte peterselie
30 g Fijngehakte koriander
5 cl Olijfolie
0.5 Ui
2 Knoflookteentjes, gepeld
2 el Citroensap
2 el Rodewijnazijn
0.5 tl Zout
0.5 tl Peper
2 snuifje Chilivlokken
300 g Runderlapjes, in plakjes gesneden
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /4
Maak de chimichurrisaus. Doe de peterselie, de koriander, de olijfolie, de ui, de knoflook, het citroensap, de rodewijnazijn, het zout, de peper en de chilivlokken in de kom van een blender en mix. Laat de saus rusten in de koelkast.
Etape 2 /4
Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg het vlees in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Etape 3 /4
Draai het vlees halverwege de gaartijd om.
Etape 4 /4
Snijd het vlees in dunne plakjes en serveer direct met de chimichurrisaus.




