- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Spaanse stoofpot
Spaanse stoofpot
- Temps Total 18min
- 10min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté COOKEO 6 L CONNECT Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
240 g Ronde rijst
400 g Gevogeltefilets, in blokjes gesneden
70 g Zachte chorizo, in dunne plakjes gesneden
100 g Gekookte mosselen (vers, bevroren of in blik)
100 g Paprika's, gepeld en in blokjes gesneden
100 g Uien, gepeld en gesnipperd
2 Tomaten, gewassen en gesneden
100 g Boontjes, gewassen en in tweeën gesneden
0.6 tl Kurkuma
48 cl Water
Préparation
Etape 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /9
Pel en snipper de uien.
Etape 3 /9
Was en snijd de tomaat.
Etape 4 /9
Snijd de gevogeltefilet in blokjes.
Etape 5 /9
Doe de chorizo, ui en paprika in de kuip.
Etape 6 /9
Laat de chorizo, ui en paprika kleuren.
Etape 7 /9
Voeg het gevogelte toe en roer. Voeg de andere ingrediënten (behalve mosselen) toe. Voeg zout toe en roer.
Etape 8 /9
Kooktijd onder druk
Etape 9 /9
Voeg de mosselen toe. Roer goed door elkaar en serveer.