- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Soep van kool en zoete aardappel
Soep van kool en zoete aardappel
- Temps Total 50min
- 15min
Préparation - 35min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
250 g Rode kool
65 g Zoete aardappel
0.5 Ui
0.5 el Olijfolie
35 cl Groentebouillon
1 bladje Laurierblad
1 snuifje Kaneel
0.5 tl Balsamicoazijn
Zout en vers gemalen peper
0.5 Appel
1 el Gehakte peterselie
1 el Gemalen pistachenoten
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Was de kool en snijd in grote stukken. Schil de zoete aardappel en snijd in grote stukjes. Schil en snijd de ajuin in 4.
Etape 2 /5
Voeg de ajuin toe aan de mengkom met het Ultrablade-mes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Etape 3 /5
Voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Etape 4 /5
Voeg de bouillon, de kool, de zoete aardappel, de balsamicoazijn en de laurierblaadjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Etape 5 /5
Serveer met enkele schijfjes appels, wat peterselie en gemalen pistachenoten.

