- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Schelpdieren en zwarte rijst
Schelpdieren en zwarte rijst
- Temps Total 19min
- 10min
Préparation - 9min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté COOKEO 6 L CONNECT Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
80 g Zwarte rijst
400 g Schelpdieren
1 Sjalotten
10 cl Witte wijn
1 Saffraan
0.5 snuifje Chilipoeder
10 g Boter
70 g Bevroren erwten
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /8
Pel de sjalot en snijd hem fijn.
Etape 3 /8
Doe de rijst in de pan en dek af met water.
Etape 4 /8
Koken onder druk
Etape 5 /8
Zet de rijst opzij. Doe de schelpdieren in de pan en bak ze 10 minuten al roerend tot ze opengaan. Zet opzij.
Etape 6 /8
Giet de olie in de pan. Stoof de sjalotten. Voeg de saffraan en de Spaanse peper toe. Giet de witte wijn erbij.
Etape 7 /8
Voeg de boter toe en klop op. Voeg de schelpdieren, de erwten en de rijst toe. Meng en laat 4 minuten sudderen.
Etape 8 /8
Opdienen.


