- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Runderwang in rode wijn met wintergroenten
Runderwang in rode wijn met wintergroenten
- Temps Total 14h 15min
- 10min
Préparation - 2h 5min
Cuisson - 12h
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
250 g Runderwang
25 cl Rode wijn
40 g Ajuin
2 g Knoflookteentje
70 g Aardappelen (agata, charlotte)
70 g Wortels
1 cl Olijfolie
20 g Spekjes
1 tl Maïzena®
25 cl Kalfsfond
0.5 Gemengde kruiden
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /11
Doe de dag tevoren de runderwang in een kom en voeg de rode wijn toe.
Etape 2 /11
Dek af met huishoudfolie en marineer een nacht in de koelkast.
Etape 3 /11
Snijd het vlees de dag zelf in stukken.
Etape 4 /11
Filter de wijn en zet aan de kant.
Etape 5 /11
Doe de in grote stukken gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start.
Etape 6 /11
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe.
Etape 7 /11
Schil de knoflook, de aardappelen en de wortelen. Snijd in blokjes. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
Etape 8 /11
Voeg de spekblokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 9 /11
Los in een kommetje de Maïzena® op met de kalfsfond.
Etape 10 /11
Voeg het rundvlees, het mengsel van Maïzena® en kalfsfond, de gemengde kruiden en de rode wijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 11 /11
Dien warm op.





