Runderspiesjes met teriyakisaus - Recette Easy Fry Max | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Runderspiesjes met teriyakisaus

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 26min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    6min
  • Repos
    1h

Ingrédients

4 personen

  • 200 g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)

  • 12 reepje Rundercarpaccio

  • 6 el Sojasaus

  • 4 el Honing

  • 12 Houten spiesen, vooraf geweekt in water

  • Peper

Préparation

Etape 1 /5

Week de houten spiesjes 10 minuten in een bak water.

Etape 2 /5

Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Rijg de stukjes kaas aan de spiesjes en omring ze met de carpaccio.

  • 200g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)
  • 12reepje Rundercarpaccio
  • 12 Houten spiesen, vooraf geweekt in water

Etape 3 /5

Meng de sojasaus met de honing en peper laat de spiesjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.

  • 6el Sojasaus
  • 4el Honing
  • Peper

Etape 4 /5

Plaats de spiesjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.

Etape 5 /5

Eet samen met rijst en bestrooi met lente-uitjes en wat sesamzaadjes.

Companions,Ustensils and accessoiries