Royale ganzenlevercrème - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Royale ganzenlevercrème

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 3h 31min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    21min
  • Repos
    3h

Ingrédients

6 personen

  • 200 g Gekuiste ganzenlever

  • 20 cl Vloeibare volle room

  • 2 cl Porto

  • 3 Eierdooiers

  • Zout

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Préparation

Etape 1 /7

Haal 30 minuten voor u aan het recept begint alle ingrediënten uit de koelkast.

Etape 2 /7

Verwarm de oven voor op 90°C (op thermostaat 3).

Etape 3 /7

Leg de in blokjes gesneden ganzenlever met de room en porto in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 200g Gekuiste ganzenlever
  • 20cl Vloeibare volle room
  • 2cl Porto
  • Zout
  • Ultrablade hakmes

Etape 4 /7

Voeg de eierdooiers toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3 Eierdooiers
  • Ultrablade hakmes

Etape 5 /7

Verdeel de crème over 6 ovenschaaltjes.

Etape 6 /7

Zet gedurende 20 minuten in de oven. De bovenkant van de crème moet trillen.

Etape 7 /7

Laat de crèmes afkoelen en zet ze gedurende 3 uur in de koelkast.

Companions,Ustensils and accessoiries