- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Royale ganzenlevercrème
Royale ganzenlevercrème
- Temps Total 3h 31min
- 10min
Préparation - 21min
Cuisson - 3h
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
200 g Gekuiste ganzenlever
20 cl Vloeibare volle room
2 cl Porto
3 Eierdooiers
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /7
Haal 30 minuten voor u aan het recept begint alle ingrediënten uit de koelkast.
Etape 2 /7
Verwarm de oven voor op 90°C (op thermostaat 3).
Etape 3 /7
Leg de in blokjes gesneden ganzenlever met de room en porto in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /7
Voeg de eierdooiers toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /7
Verdeel de crème over 6 ovenschaaltjes.
Etape 6 /7
Zet gedurende 20 minuten in de oven. De bovenkant van de crème moet trillen.
Etape 7 /7
Laat de crèmes afkoelen en zet ze gedurende 3 uur in de koelkast.