- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Risotto alla pizzaiola
Risotto alla pizzaiola
- Temps Total 0min
- 0min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
450 g Carnaroli rijst
480 g Tomatensaus
120 g Parmezaan
270 g Mozzarella
130 cl Groentebouillon
Accessoires
Menger
Préparation
Etape 1 /6
Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Zet opzij.
Etape 2 /6
Weeg de bouillon af in een kom. Zet opzij.
Etape 3 /6
Giet de rijst en een glas bouillon in de mengkom met de menger erop. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Giet de resterende bouillon erbij. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'. Giet de tomatensaus erbij als het alarm klinkt.
Etape 5 /6
Voeg de mozzarella en de parmezaan toe. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Etape 6 /6
Serveren.