- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Pompoensoufflé met kaas
Pompoensoufflé met kaas
- Temps Total 1h 9min
- 20min
Préparation - 49min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
360 g Pompoenvlees
60 g Gesmolten kaas
80 g Ajuinen
6 g Look
2 Ei
13 cl Melk
30 g Boter
30 g Boter
30 g Bloem
Zout, peper
Accessoires
Klopper Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /14
Doe de gepelde look en uien in stukjes in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /14
Voeg de grote stukken pompen en de boter toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /14
Voeg de porties gesmolten kaas toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /14
Doe de puree in een kom. Was en droog de kom.
Etape 5 /14
Doe bloem en melk in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 6 /14
Snijd de boter in blokjes en voeg ze toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 7 /14
Voeg de bechamel toe aan de pompoenpuree en meng het geheel met een spatel. Was de kom van de keukenmachine.
Etape 8 /14
Scheid de eiwitten van de eierdooiers zodra de bereiding lauw is. Doe de eierdooiers in de bereiding en meng met de spatel. Doe de eiwitten apart in een kommetje.
Etape 9 /14
Verwarm de oven voor op 180°C.
Etape 10 /14
Doe de eiwitten samen met een snufje zout in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 11 /14
Roer de eiwitten voorzichtig door de pompoenbereiding.
Etape 12 /14
Beboter de ovenschaaltjes vrij hoog en giet de bereiding erin.
Etape 13 /14
Zet gedurende een tiental minuten in de oven en houd in de gaten.
Etape 14 /14
Dien meteen op.
